o Nama

Na zagrebačkoj lokaciji Tomašićeva 5 nalazi se naša mala shop/radiona gdje nastaju proizvodi za ljude i pse. I sve koji vole pse. Nema masovne proizvodnje. Nema robe na lageru koja skuplja prašinu očekujući kupca. Svaki je proizvod rezultat trenutne inspiracije. I zato ‘zgrabite’ odmah što vam se sviđa jer vam ne možemo garantirati da će vas čekati kada se ponovno vratite kod nas 🙂

DasPas je brend odjeće za pse. I svega onog što je potrebno vašem čupavom prijatelju da bude chic. U centru pozornosti je kvaliteta materijala; sve kabanice i kaputići napravljeni su od vodo i vjetronepropusnih materijala, a dolaze u zanimljivim bojama među kojima četveronožni klijenti biraju onu koja najbolje ističe njihovu osobnost. Svake sezone nastaje i limitirana kolekcija kaputića za sve ljubitelje retro trendova u kojoj prevladavaju samt, vuna i traper, a poneki komad od kariranog materijala uveseljava njuškice s najistančanijim ukusom. Linija modnih dodataka nudi kragne, marame, vrećice za slastice jer priznajte – svaka dobra modna kombinacija završava s dobrim detaljem.

Tri frtalja je brend dodataka za ljude. U centru pozornosti su ruksaci i torbe; veliki i mali, za grad, za posao, za odlazak na plac, za vikend putovanje, ma za sve prigode. Izrađeni su od kvalitetnih materijala; tekstila i gume s maksimalnom odgovornošću prema prirodi i životinjama.

 

Što o svemu kaže Iva Capak, vlasnica i glavna proizvodna snaga brendova DasPas i Tri frtalja: “Cilj je izraziti svoju kreativnost te nadahnuti kvalitetnim proizvodom u kojem će ljudi i peseki uživati svakodnevno. Činjenica da je proizvedeno u Hrvatskoj, vlastitim rukama te svim srcem odano kupcima, čini nas posebno ponosnima.”

 

Svi ste pozvani posjetiti nas u Tomašićevoj 5, upoznati Ivu te cijeli proces nastajanja proizvoda; od dizajna, mjerenja do realizacije. Za kraći put dolaska do proizvoda preporučamo vam naš webshop www.utopia.com.hr

UTOPIA, obrt za usluge, proizvodnju i trgovinu

Sjedište: Nova cesta 42, 10 000 Zagreb

OIB: 62589752691